You cannot place a new order from your country. United States

GERMAN TOOLS CAD SRL este o companie privata cu capital integral romanesc, care activeaza pe piata interna  in domeniul comercializarii masinilor-unelte si a sculelor profesionale,  incepand cu anul 2010.

GERMAN TOOLS CAD  continua ceea ce 2 investitori germani cu experienta in domeniul masinilor unelte, dar si in comercializarea lor,  au inceput in 2005 prin GERMAN TOOLS DMD. Am ramas in continuare parteneri de incredere si avem in continuare suportul lor, pentru a va putea oferi  in continuare un spectru larg de produse si pentru a va putea asigura un raport calitate/pret favorabil.

 

Echipa noastra este tanara, dinamica si flexibila, orientata spre client si intr-o continua preocupare fata de dorintele acestuia. Tocmai datorita acestor preocupari, nu ne rezumam doar la cele peste 50.000 de produse existente in cataloagele noastre, ci preluam comenzi speciale pentru oricare din gamele de produse comercializate de noi.

 

Ne adresam in special clientului profesionist care isi doreste scule de calitate, dar raspundem cu acelasi interes si clientului amator care isi doreste unelte si scule profesionale.

GERMAN TOOLS CAD SRL - Locul 5 in Top 10k Sibiu, clasa CAEN 4662